Personvernerklæring

Generelt:

Det er Emma Mary Garlant (Hun om Hund) som er personvernansvarlig, og derfor ansvarlig for behandling av alle personopplysninger du oppgir og legger igjen i kontakt med Hun om Hund.

E-poster slettes fortløpende, hvis lagring ikke er nødvendig grunnet et kundeforhold.

Klikk her for å lese om informasjonskapsler (cookies).

Tjenestene Rådgivning og Privattimer:

1: Det er kun Emma Mary Garlant (Hun om Hund) som behandler informasjonen du gir gjennom tjenestene Rådgivning og Privattimer.

2: Navnene og/eller e-postadressene til de som benytter tjenestene, offentliggjøres aldri, eller deles med en tredjepart, med mindre de enkelte personene selv ønsker det eller først godkjenner det. For eksempel gjennom en Facebook-gruppe. Unntak gjelder skattemyndighetene og en eventuell fremtidig regnskapsfører.

3: I noen tilfeller vil Emma Mary Garlant publisere spørsmål og svar i denne menyen: https://hunomhund.no/du-spor-hun-svarer/, men både spørsmål og svar vil være anonymiserte. Dette vil du alltid bli spurt om spesielt, og du kan reservere deg mot det.

4: Informasjonen du oppgir gjennom disse tjenestene (inkludert navn og e-postadresse), vil enten slettes eller anonymiseres fra Emma Mary Garlants register maks ett år etter kundeforholdet opphører. 

Tjenesten Kurs:

1: Kommunikasjon mellom Emma Mary Garlant (Hun om Hund) og kursdeltagerne skjer gjennom e-post og en egen mappe der kursmateriellet lastes opp. Det opprettes også en lukket Facebook-gruppe, som det er frivillig å melde seg inn i. Hvis du melder deg inn i Facebook-gruppen, vil de andre kursdeltakerne kunne se Facebook-profilen din. I tillegg vil det registreres hos Facebook.

2: Hvis du ikke melder deg inn i Facebook-gruppen, som beskrevet i punkt 1, er det kun Emma Mary Garlant som har navnene og e-postadressene til kursdeltagerne. De offentliggjøres aldri, eller deles med en tredjepart. Unntak gjelder skattemyndighetene og en eventuell fremtidig regnskapfører.

3: Kursdeltagernes navn og e-postadresser slettes fra Emma Mary Garlants register maks ett år etter kursets slutt. Unntak gjelder hvis du velger å ta den avsluttende prøven og består denne. Da vil disse opplysningene bli i Emma Mary Garlants register i uoverskuelig tid. 

4: I kursets løp arrangeres det quizer og en avsluttende prøve, som er frivillige å ta. Microsoft Forms benyttes til disse formålene.

Medlemskap i Hun om Hund Vennskap:

1: Det er kun Emma Mary Garlant (Hun om Hund) som behandler informasjonen du gir gjennom medlemskapet i Hun om Hund Vennskap. 

2: Alle e-poster sendes på en måte som gjør at medlemmene ikke kan se hverandres e-postadresser.

3: Navnene og/eller e-postadressene til medlemmene i Hun om Hund Vennskap offentliggjøres aldri, eller deles med en tredjepart, med mindre de enkelte medlemmene selv ønsker det eller først godkjenner det. For eksempel gjennom en Facebook-gruppe. Unntak gjelder skattemyndighetene og en eventuell fremtidig regnskapsfører.

4: Medlemmenes navn og e-postadresser slettes fra Emma Mary Garlants register maks ett år etter medlemskapet opphører.

Nyhetsbrev:
Quizer og prøver:

1: Hun om Hund benytter Microsoft Forms som kontaktskjemaer, samt for å arrangere quizer og prøver.

2: Informasjonen du oppgir slettes fortløpende, eller arkiveres hvis et kundeforhold krever det.

1: Hun om Hund benytter tjenesten MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev.

2: For å kunne motta nyhetsbrev, må du oppgi e-postadressen din, som lagres i Mailchimp sin server.

3: E-postadressen din slettes når du gir beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev.