Medlemskap Kollega Team

kr 800 per medlem / år

Dette medlemskapet er tilsvarende medlemskap Kollega – men er for dere som jobber sammen. Dere må være minst to medlemmer.

Antall plasser:

Kategori:

Beskrivelse

Dere får:

  20 % avslag på alle kurs

  20 % avslag på rådgivning

  20 % avslag på godbiter og tygg

 HundeFag annen hver måned og tilgang til arkivet

 HundeRåd annen hver måned og tilgang til arkivet

 Et stort og voksende arkiv med vitenskapelige artikler

Nyttige lenker for oss som driver foretak

Tillatelse til å bruke alle grafikkene mine, som foreligger i flere formater. Dere kan bruke dem i undervisning, i konsultasjoner, gi til valpekjøpere, henge opp på venterommet, dele på sosiale medier osv.

Tillatelse til å publisere alle artiklene mine på egen nettside, samt gjøre om alle artiklene til utskriftsbare PDF-filer som dere kan skrive ut og gi til kundene deres

Slik fungerer det:

Den som kjøper medlemskapet, blir teamets eier og administrator. Det kan kun være en eier, men det kan være flere administratorer. Administratorene legger til og eventuelt fjerner de andre team-medlemmene. Det er mulig å kjøpe flere plasser i medlemsperioden.

Gjelder alle medlemskap: 

Alle medlemskapene varer inntil du kansellerer det, og medlemskapsavgiften blir automatisk trukket årlig via den betalingsmetoden du oppgir. Det vil si: Hvis du kjøper et medlemskap 12. januar 2023, blir du trukket igjen 12. januar 2024. Men du kan selvsagt enkelt reservere deg mot automatisk fornyelse via Mine sider.