Kobbel (leiebånd) 2,5 meter

kr 300

Favorittkobbelet mitt!

2,5 meter.

 

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

Dette kobbelet har jeg brukt i mange år, og da jeg fikk mistanke om at det var et utgående produkt, kjøpte jeg et lite lager av dem.

Grunnene til at det er favoritten min er:

+ Det er veldig mykt og behagelige å holde i – og det over hele kobbelet, ikke kun håndtaket. Dette er viktig for å enkelt og hurtig kunne kveile inn båndet, hvis det plutselig er nødvendig å gjøre båndet kortere. Mange andre bånd har et behagelig håndtak, men er vonde å kveile inn når hunden drar. Dette er den viktigste grunnen:

+ Det er veldig solid og slitesterkt. Jeg har aldri vært bekymret for at det kan ryke, uansett hvor sterk hunden er og hvor gammelt båndet er.

+ Den lengste størrelsen gir hunden relativt mye frihet, men fordi det er så uproblematisk å kveile inn, får man gjort det kortere uten problemer. Dette er spesielt viktig hvis hunden er sterk og i tillegg utagerer mot folk eller andre hunder, slik at man raskt får full kontroll hvis nødvendig.

Det eneste negative jeg kan si om dette kobbelet, er at materialet trekker til seg vann og blir derfor vått når det regner. Og har du en liten hund, mindre enn 7 kilo, så blir kroken (låsen) unødvendig stor/tung.

 

Oppsummert vil jeg si at jo sterkere hunden er, jo mer vil du elske dette kobbelet.

 

Det kommer i tre størrelser:

1,20 meter: 150 kroner 

NB! Denne lengden synes jeg er for kort til vanlige turer, fordi det begrenser hunden veldig. Men den er super for de gangene det er nødvendig med et kort bånd, f.eks. på byturer, på toget osv.

1,80 meter: 200 kroner 

– 2,50 meter: 300 kroner (den du ser på nå)

 

Det kommer også i tre farger, rød, oransje og blå, men jeg kan dessverre ikke love at du får fargen du ønsker. Du kan skrive fargeønske under «Ordrenotater» på kassasiden, men det er altså ikke sikkert du får den fargen.