Hun om Hund Vennskap

Gjennom arbeidet med Hun om Hund har jeg fått kontakt med en rekke mennesker jeg ellers ikke ville visst hvem er. Mange kjenner jeg igjen navnene til i kommentarfeltene mine, andre har jeg trent hundene til, mens noen har jeg drukket kaffe med. For ikke å snakke om alle jeg har chattet med via sosiale medier og e-post! Hun om Hund Vennskap er en medlemsordning jeg har laget for å knytte oss oss enda tettere sammen.

Det hele går kort og godt ut på at dere støtter meg i mitt arbeid, og i gjengjeld gir jeg dere fordeler i form av blant annet rabatter på visse tjenester. Jeg kan love at det vil komme flere fordeler etter hvert.

Det tre muligheter:

1: Venn

Dette passer absolutt alle hundeinteresserte!

—————

Du får 20 % avslag på:

Du får 50 % avslag på:

Gratis:

—————

Pris:

Kr 400 per år

2: Kollega

Dette er spesielt rettet mot hundetrenere, atferdskonsulenter, oppdrettere o.l. Både etablerte, spirer og de som ønsker å bli.

—————

Du kan bruke det jeg publiserer på hunomhund.no og sosiale medier!

Etter du har blitt medlem, får du tilgang til en mappe på Google Disk, der så godt som alt det publiserte arbeidet mitt ligger opplastet som PDF-filer. Noen av artiklene finner du også som PowerPoint-filer, og grafikkene i forskjellige formater, blant annet plakatformat. Du kan forsyne deg av alt som ligger i denne mappa, når som helst og så ofte du vil, og bruke det i undervisning, i konsultasjoner eller gi til valpekjøpere.

Du får 20 % avslag på:

Du får 50 % avslag på:

Du får 70 % avslag på:

Gratis:

—————

Pris:

Kr 1400 per år

3: Støttespiller

For deg som vil være med på å støtte meg i mitt arbeid for å fremme bruk av belønningbaserte treningsmetoder og at vi ellers skal være greie mot både hunder og hverandre.

—————

Du får en stor TAKK fra meg!

—————

Pris:

Kr 100 per år

Medlemskapet regnes normalt gjeldende fra førstkommende månedskifte og ett år fremover.

Du kan bestille medlemskap og tjenester samtidig. Rabattene vil gjelde.

ALLE er velkomne!

Jeg setter ingen krav til noen av medlemmene; alle er velkomne, uansett bosted (alle rabattene gjelder nettbaserte tjenester), kompetanse og treningsmetoder. (Men vil du bli min Kollega, vær oppmerksom på at jeg setter visse forutsetninger for å annonsere i Markedsplassen.)

Meld deg inn, da vel!

Det enkleste er å fylle inn skjemaet:

Eventuelt kan du sende en e-post:

Vil du støtte arbeidet mitt, men ikke bli medlem, kan du når som helst gi ønsket beløp på en av fire måter: Betalingsløsninger

VENNlig hilsen Emma (Hun om Hund)