Hun om Hund Vennskap

Gjennom arbeidet med Hun om Hund har jeg fått kontakt med en rekke mennesker jeg ellers ikke ville visst hvem er. Mange kjenner jeg igjen navnene til i kommentarfeltene mine, andre har jeg trent hundene til, mens noen har jeg drukket kaffe med. For ikke å snakke om alle jeg har chattet med via sosiale medier og e-post! Hun om Hund Vennskap er en medlemsordning jeg har laget for å knytte oss oss enda tettere sammen.

Det hele går kort og godt ut på at dere støtter meg i mitt arbeid, og i gjengjeld gir jeg dere fordeler i form av blant annet rabatter på visse tjenester.

Det to muligheter:

1: Venn

Dette passer absolutt alle hundeinteresserte!

—————

Du får 20 % avslag på:

Du får 50 % avslag på:

Gratis:

—————

Pris:

Kr 400 per år

2: Kollega

Dette er spesielt rettet mot hundetrenere, atferdskonsulenter, oppdrettere, veterinærer, dyrepleiere, foreninger og hundeklubber. Både etablerte, spirer og de som ønsker å bli.

—————

Du får forsyne deg av arbeidet mitt! 

Etter du har blitt medlem, får du tillatelse til å bruke det jeg publiserer på hunomhund.no og sosiale medier. Du kan lage PDF-filer av artiklene mine, og du kan bruke grafikkene mine. Du får dessuten tilgang til en mappe, der alle grafikkene ligger i tre forskjellige formater: sosiale medier, A4 og plakat. Noen også i blogg-format. Du kan forsyne deg av alt som ligger i denne mappa så ofte du vil, og bruke det i undervisning, i konsultasjoner, gi til valpekjøpere henge opp på venterommet o.l. I den samme mappa finner du i tillegg nyttige forskningsartikler, treningstips og lenker til alt fra gratis faktureringsprogram til relevante lover. Alt en kollega kan ha nytte av!

Du får 20 % avslag på:

Du får 50 % avslag på:

Gratis:

—————

Pris:

Kr 1400 per år

Medlemskapet regnes normalt gjeldende fra førstkommende månedskifte og ett år fremover.

Du kan bestille medlemskap og tjenester samtidig. Rabattene vil gjelde uansett når i måneden det er.

ALLE er velkomne!

Jeg setter ingen krav til noen av medlemmene; alle er velkomne, uansett kompetanse, treningsmetoder og bosted (alle rabattene gjelder nettbaserte tjenester).

Vilkår og personvern

Her finner du vilkårene: Vilkår

Her kan du lese om personvern: Personvernerklæring

Meld deg inn, da vel!

Det enkleste er å fylle inn skjemaet:

Eventuelt kan du sende en e-post:

VENNlig hilsen Emma (Hun om Hund)