Torsdagspraten

Tjenester

Noen torsdager inviterer jeg til Torsdagspraten. Det er en slags forelesning som varer mellom 45 og 60 minutter, der jeg tar opp litt tilfeldige temaer som ligger litt på utsiden, men samtidig er veldig relevante. Jeg holder den direkte over nettet, så du trenger kun tilgang til internett. Du kan sende spørsmål på e-post i ettertid.

Temaene, datoene og klokkeslettene annonseres ganske plutselig.

Neste prat kommer torsdag 13.12.18:

Hundevennlig jule- og nyttårsfeiring

I denne praten går jeg gjennom det du trenger å vite for å gjøre jule- og nyttårsfeiringen til en fin tid også for hunden. Jeg prater om alt fra hvordan en kan sørge for at hunden ikke stjeler juleribba til hva man skal gjøre hvis hunden er redd for fyrverkeri.

I påmeldingsskjemaet (se under) kan du dessuten skrive spørsmål, så svarer jeg enten under praten eller på e-post i etterkant.

Vilkår og personvern

Her kan du lese vilkårene: Vilkår

De andre deltakerne kan ikke se at du deltar. Du trenger heller ikke logge deg inn noe sted. Her kan du lese om personvern: Personvernerklæring


Pris:

kr 100

Neste prat er GRATIS for alle!

Husk at du får Torsdagspraten gratis hver gang hvis du er min Venn eller Kollega gjennom Hun om Hund Vennskap.

Du kan betale med Vipps, nettbank, PayPal eller få en faktura. Du kan også dele opp betalingen kostnadsfritt. NB! Du betaler ikke noe nå, du får betalingskravet én time før praten.

Påmelding:

Send gjerne inn dette skjemaet:

Eller skriv en e-post:

Du kan melde deg både på og av inntil én time før praten (vilkår). Send en e-post hvis du vil melde deg av.