OnsdagsFag

Tjenester

En onsdag i måneden holder jeg en forelesning fra kursene mine. 

Tema:

 

Operant betinging

I denne forelesningen gir jeg en innføring i læringsprosessen operant betinging. Det er den type læring som skjer når hunden lærer en bestemt atferd. For eksempel når hundene våre lærer å komme når vi roper eller når de lærer at det er smart å hoppe på kjøkkenbenken …

Hvordan foregår det?

Omtrent en time før forelesningen får du tilsendt en lenke, som det bare er å klikke på. Ingen innlogging er nødvendig. Hver forelesning varer ca. 45 minutter.

Må jeg se direkte?

Alle forelesningene skjer klokka 21, men det gjør ingenting om du ikke får med deg direktesendingen; du har tilgang til opptaket i fire uker.

Kan jeg stille spørsmål?

Spørsmål kan du sende både før, under og etter forelesningen via e-post: emma@hunomhund.no.  Det er også mulig å bruke chat-funksjonen til YouTube hvis du ser direkte,  men det krever innlogging.

 

Pris:

Kr 150

Du kan betale via Vipps, nettbank eller kredittkort (PayPal).

Pst! Du får onsdagsfag gratis hver gang hvis du er min Venn eller Kollega gjennom Hun om Hund Medlemskap. Da får du også tilsendt en PDF med presentasjonen. Du kan melde deg inn samtidig som du melder deg på, og kun betale for medlemskapet.

Vilkår og personvern

Her kan du lese vilkårene: Vilkår

Her kan du lese om personvern: Personvernerklæring

Vil du heller delta på kurs? Se her: Kurs

Hilsen Emma M. Garlant  (Hun om Hund)