FredagsRåd

Tjenester

En fredag i måneden går jeg gjennom et eller flere spørsmål og svar fra min rådgivningstjeneste.

Neste råd: Fredag 7. august
Tema:
Hjelp! Hunden maser!

I denne sendingen tar jeg opp et tema som ofte går igjen når jeg driver rådgivning: Hunden maser og sliter med å slappe av hjemme. Jeg prater om typiske årsaker og hva man kan gjøre for å endre atferden.

Hvordan foregår det?

Omtrent en time før sendingen får du tilsendt en lenke, som det bare er å klikke på. Ingen innlogging er nødvendig. Hver forelesning varer ca. 45 minutter.

Må jeg se direkte?

Alle sendingene skjer klokka 21, men det gjør ingenting om du ikke får med deg direktesendingen; du har tilgang til opptaket i fire uker.

Kan jeg også stille spørsmål?

Spørsmål kan du sende både før, under og etter sendingen via e-post: emma@hunomhund.no.  Det er også mulig å bruke chat-funksjonen til YouTube hvis du ser direkte, men det krever innlogging.

 

Pris:

Kr 100

Du kan betale via Vipps, nettbank eller kredittkort (PayPal). NB! Du betaler ingenting nå, du får en faktura sammen med lenka til sendingen.

Pst! Du får både FredagsRåd og OnsdagsFag gratis hver gang hvis du er min Venn eller Kollega gjennom Hun om Hund Medlemskap. Du kan melde deg inn samtidig som du melder deg på, og kun betale for medlemskapet.

Påmelding:

Send inn dette skjemaet:

Vilkår og personvern

Her kan du lese vilkårene: Vilkår

Her kan du lese om personvern: Personvernerklæring

Vil du heller delta på kurs? Se her: Kurs

Hilsen Emma M. Garlant  (Hun om Hund)