Hun om Hund Medlemskap

Hun om Hund Medlemskap er en ordning som gir deg gratis forelesninger og rabatter på diverse tjenester.

Det er tre muligheter:

1: Venn

Dette medlemskapet passer absolutt alle hundeinteresserte!

—————

Du får 20 % avslag på:

Du får gratis:

—————

Pris:

Kr 400 per år (12 måneder)

2: Kollega

Dette er spesielt rettet mot hundetrenere, atferdskonsulenter, veterinærer, dyrepleiere, bloggere, foreninger, hundeklubber o.l. Både etablerte, spirer og de som ønsker å bli. Samt alle som er spesielt interesserte i hund.

NB! Er du oppdretter? Se lenger ned!

—————

Du får tilgang til en egen portal

Etter du har blitt medlem, får du tilgang til denne siden: Kollega-side. Der finner du blant annet:

  • Grafikkene i flere formater og grafikker jeg ikke har publisert selv. Du kan bruke dem i undervisning, i konsultasjoner, gi til valpekjøpere, henge opp på venterommet, dele på sosiale medier osv.
  • Treningsopplegg/behandlingsopplegg.
  • Vitenskapelige artikler.
  • Nyttige lenker for deg som driver foretak.

Du får i tillegg tillatelse til å gjøre om alle artiklene på hunomhund.no til utskriftsbare PDF-filer, som du kan skrive ut og gi til kundene dine.

Du får bevis på medlemskapet

Du får to bevis på medlemskapet, et i PDF-format og et i PNG-format, som du kan ha på nettstedet ditt eller henge på veggen i lokalet.

Du får oppdateringer på e-post

Annen hver uke sender jeg en e-post, der jeg forteller siste nytt og hva jeg har lagt til på siden, slik at dere ikke trenger å følge med andre steder.

Du får 20 % avslag på:

Du får gratis:

—————

Pris:

Kr 1400 per år (12 måneder)

(Kr 1120 ekskl. mva.)

3: Oppdretter

I dette medlemskapet, som er utviklet spesielt for oppdrettere, inngår alle fordelene som i medlemskapet Kollega – og i tillegg får du 70 % rabatt på kurset Valpeliv (VL) for alle valpekjøperne dine det året du er medlem. Kurset koster ordinært 600 kr per deltager, så har du eksempelvis seks valpekjøpere, blir totalprisen 180 kr x 6 = 1080 kr. Rabatten gjelder også hvis valpekjøperne selv betaler.

—————

Pris:

Kr 1400 per år (12 måneder)

(Kr 1120 ekskl. mva.)

I tillegg kan alle medlemmene melde seg inn i den lukkede Facebook-gruppen min.

Medlemskapene varer i 12 måneder, og de fornyes ikke automatisk. Du trenger derfor ikke være bekymret for uforutsette regninger.

Verv en Venn!

Hvis du kjenner en som allerede er medlem, kan du få vedkommende til å verve deg – og begge sparer penger!

Slik fungerer det:

La oss si at du vil melde deg inn som Venn, og skal bli vervet av en som allerede er Venn. Da skriver du navnet til personen i kommentarfeltet i innmeldingsskjemaet. Eksempel: «Vervet av Hanne Hundegal». Da får du 50 kroner i avslag nå, og Hanne får 50 kroner i avslag neste gang hun skal fornye medlemskapet. Du kan kun bli vervet av Hanne (kun få 50 kroner avslag), men Hanne kan verve inntil åtte personer i løpet av ett år, og dermed få gratis fornyelse.

Det samme gjelder hvis du skal melde deg inn som Kollega eller Oppdretter og kjenner en som har et av disse medlemskapene. Men da får dere begge 200 kroner avslag. Du kan også her kun bli vervet av én person, men kan verve inntil syv personer, og dermed få gratis fornyelse.

Vilkår og personvern

Her finner du vilkårene: Vilkår

Her kan du lese om personvern: Personvernerklæring

Meld deg inn, da vel!

Hilsen Emma (Hun om Hund)